HDZ

split je glavni.

Ova kandidatura za mene je čast i koju odgovorno i ponizno želim podijeliti sa svim građanima.

Želim Split za sve.

Želim vratiti optimizam i ambiciju gradu i građanima. Nama svima Split mora biti glavni.
HDZ
1
Split - učinkovit grad
Split će napredovati samo ako bude imao učinkovitu i transparentu gradsku upravu koja služi građanima i pomaže im u ostvarivanju njihovih prava.
2
Split - grad investicija
Zašto nam trebaju velike investicije u infrastrukturu? Zato što su one ključne za razvoj Splita, za otvaranje novih radnih mjesta i za povećanje prihoda grada. Tada ćemo iz gradskog proračuna moći  finanancirati i druge potrebe građana.
3
Split - grad poticajnog poslovnog okruženja
Obrtništvo, malo i srednje poduzetništvo pokreće splitsko gospodarstvo. Poticat ćemo sve – od tradicijskih preko turističkih i poljoprivrednih djelatnosti do inovativnih i kreativnih industrija. Najvažnije je otvoriti nova radna mjesta – posebno za mlade.
4
Split - grad u kojem mladi žele ostati
Naša budućnost su mladi. Želim im stvoriti povoljne uvjete za razvoj, obrazovanje i rad od malih nogu kako bi ostali u našem gradu, uz svoje obitelji.
5
Split - grad zaposlenih
Split je izvrsno mjesto za život i rad, ali može biti puno bolje i zato svojim programom želim vratiti optimizam i ambiciju građanima. Oživjet ćemo tržište rada aktiviranjem novih radnih mjesta.
6
Split - grad koji brine
Split će biti grad ugodnog življenja za sve, u kojemće biti dinamično civilno društvo, u kojem će se poštivati visoki standardi ljudskih prava i slobodaa osobito za one koji traže našu pomoć i potporu.
7
Split - promet prilagođen čovjeku
Nabavit ćemo nove autobuse, u prvoj godini mandata izgradit ćemo 2500 novih parkirnih mjesta i početi rješavati najveće prometne probleme poput dovršetka Vukovarske i Zagorskog puta.
8
Split - grad turizma
Kvaliteta turizma ne smije ugrožavati kvalitetu života građana. Moramo podići razinu turizma prema kulturnom, zdravstvenom, športskom i obiteljskom turizmu. Split nije samo sunce i more.
9
Split - mediteranski polis kulture
Splićani će ponovno biti ponosni na svoj identitet, kulturu, baštinu i način života!
10
Split - grad športa i športske rekreacije
Unaprijedit ću uvjete za profesionalne i rekreativne športaše te povećati udio  financiranja športa sa sadašnjih 7,44 posto na iznad 10 posto proračuna Grada Splita tijekom čitavog trajanja mandata.
11
Uređenje gradskih kotara
Budući razvoj i snagu Grada stvarati i realizirati kroz jasne postavke programa upravljanja Gradom, koji će ravnopravno sa Strategijom razvoja, voditi sveobuhvatnu brigu o životu ljudi u svim dijelovima Grada. 

Pročitajte više u brošuri ispod
Obećavam Vam da ću kao Vaš gradonačelnik raditi na razvoju cijeloga Splita tako što ću biti s građanima. Odmah na početku mandata predložit ću novi, razvojni GUP.

Pošaljite nam vaše prijedloge

Molim unesite vaše ime
Slika problema
Molim odgovorite na pitanje